Κόβουμε τὰ λουκάνικα "Στράκα "στό μέγεθος μιᾶς φέτας ψωμιοῦ .Ἀφαιροῦμε τὸ ἐξωτερικὸ ἔντερο ἄν εἶναι δυνατὸν. Τὰ ἀνοίγουμε στήν μέση καί τὰ τηγανίζουμε ἐλαφρῶς στὸ τηγάνι καὶ ἀπὸ τὶς δύο πλευρὲς (προσθέτωντας λίγο κόκκινο καυτερὸ πιπέρι γιὰ ὃποιους τὸ προτιμοῦν).
Ἐν τῶ μεταξὺ καψαλίζουμε τὶς φέτες τοῦ ψωμιοῦ καὶ ὃταν εἶναι ἓτοιμες τρίβουμε τὴν μία ἐπιφάνειὰ τους μὲ μία σκελίδα σκόρδου καὶ προσθέτουμε λίγο ἐλαιόλαδο. Ἀφαιροῦμε τὰ κομμάτια τοῦ λουκάνικου ἀπὸ τὸ τηγάνι καὶ τὰ τοποθετοῦμε ἐπάνω στὶς φέτες τοῦ ψωμιοῦ.
Τὰ τοποθετοῦμε στὰ πιάτα μας καὶ μὲ ἓνα καλὸ κόκκινο κρασὶ πίνουμε στὴν ὑγειὰ μας.
Τὰ τοποθετοῦμε στὰ πιάτα μας καὶ μὲ ἓνα καλὸ κόκκινο κρασὶ πίνουμε στὴν ὑγειὰ μας.