Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

The dark side of Chocolate. Ὁ Ἀριστοτέλης μεγαλούργησε και πάλι…



The dark side of Chocolate.
Ὁ Ἀριστοτέλης μεγαλούργησε και πάλι…





Τέσσερις νέες γεύσεις προστέθηκαν στήν ἀτελείωτη σοκολατοθήκη τοῦ «The dark side of Chocolate», στην ὁδό Σόλωνος 49, στό Κολωνάκι. Πικρή σοκολάτα τοῦ Περοῦ (63%) με κόλιανδρο, πικρή σοκολάτα με ἀστεροειδή γλυκάνισο , μία μέ ρόζ πιπέρι καί δυόσμο καί ἡ ἄλλη μέ Λουίζα καί κανέλλα.
 



    Ὁ Ἀριστοτέλης μεγαλούργησε και πάλι!!!


Οἱ μικρές τροῦφες του συνεχίζουν νά πλημμυρίζουν τήν βιτρίνα καί τούς ἐκλεπτυσμένους οὐρανίσκους τῶν aficionados τῆς σοκολάτας τοῦ Ἀριστοτέλη. Καί ἡ πιό πρόσφατη δημιουργία τοῦ Ἀριστοτέλη, ἓνα μικρό σοκολατάκι μέ λάϊμ σέ μία θεϊκή ἀναλογία πικρῆς σοκολάτας καί λάϊμ , βαπτισμένο σέ σκόνη κακάο, πού ἀφήνει ἐκστατικούς καί τούς πιό ἀπαιτητικούς γευσιγνῶστες.


Γιά τούς νέους “σοκολατοαλκοολικούς” θά ἤθελα νά ὑπενθυμίσω ὃτι ὁ Ἀριστοτέλης, ἐκτός ἀπό τίς ἄλλες σοκολάτες,  συνεχίζει μέ πάθος τήν παρασκευή τῆς πικρῆς σοκολάτας, σέ πλάκες τῶν 100 γρ, μέ ἓνα νέο μίγμα καυτερῆς πιπεριᾶς (ποικιλίες:  Serrano, Tabasco, Cayenne) παραγωγῆς ὃπως πάντα τῆς Ἑλληνικῆς Ἀκαδημίας τῆς Καυτερῆς 
Πιπεριᾶς. 

Καί γιά νά τελειώσω, ὃποιοι ἤ ὃποιες ἀπό τούς καλούς μας φίλους περάσουν ἀπό τό «The dark side of Chocolate» , νά μήν ξεχάσουν νά δοκιμάσουν τό μοναδικό ρόφημα σοκολάτας μέ καυτερή πιπεριά σέ μεγάλη χορταστική κούπα.


Πικάντικη σάλτσα με πιπεριές και κρεμμύδι

Πικάντικη σάλτσα μέ πιπεριές καί κρεμμύδι Νά καί μία συνταγή   μεξικανικο ῦ στύλ. Δέν τολμῶ νά πῶ ὃτι ε ἶ ναι μία συνταγ...