Τσιγαριστά λουκάνικα μέ φασόλια καί
κόλιανδρο
Φίλος τῆς Ἀκαδημίας μᾶς ἔστειλε τήν ἀκόλουθη συνταγή, πολύ εὔκολη καί μέ ἐξαιρετικά ἀποτελέσματα. Εἶναι σημαντικό νά χρησιμοποιήσουμε ἓνα ὠμό λουκάνικο καλῆς ποιότητας. Ἡ πινελιά τοῦ κόλιανδρου θά δώσει μία πολύ ἰδιαίτερη γεύση καί ἄρωμα στό πιάτο, γι' αὐτό συνιστοῦμε νά μήν τό ἀγνοήσετε.
Ὑλικά
2 μακριά λουκάνικα «Στράκα»
500 γρ. Προβρασμένα φασόλια
μία χούφτα μανιτάρια Champinion
1 κόκκινο κρεμμύδι Παλαιόπολης Ἄνδρου(κομμένο julienne)
Ἔξτρα παρθένο ἐλαιόλαδο
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ἤ νιφάδες καυτερῆς πιπεριᾶς
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο σέ φέτες
φρέσκο κόλιανδρο
ἁλατοπίπερο
Ἐναλλακτικές προτάσεις:
-Μπορεῖτε νά προσθέσετε ἄλλα μανιτάρια ἐποχῆς
-Ἄν δέν μπορεῖτε νά βρεῖτε κόλιανδρο ἤ δέν σᾶς ἀρέσει,χρησιμοποιῆστε μακεδονήσι (μαϊδανό)
Ἀκολουθεῖστε τίς φωτογραφίες γιά τήν τέλεια δημιουργία τῆς συνταγῆς